Wähle eine andere Sprache, um Inhalte für deinen Standort zu sehen.

Blog Article

02/15/2023 13:13
News
BetterCacher Lists - de nieuwe functie voor efficiënt geocaching

Geocaching met BetterCacher is een geweldige manier om de beste geocaches ter wereld te vinden. Er zijn honderden geocaches in veel regio's die wachten om ontdekt te worden. Maar hoe meer caches je vindt, hoe moeilijker het wordt om bij te houden. Daarom hebben we de functie "Lijsten" gemaakt. ontwikkeld.

Met BetterCacher-lijsten kunnen gebruikers hun geocaches in verzamelingen ordenen. Deze collecties kunnen openbaar of privé zijn en een onbeperkt aantal caches bevatten. Gebruikers kunnen hun lijsten ordenen op afstand, moeilijkheidsgraad, terrein of andere criteria om hun geocaches bij te houden.

Het mooie van BetterCacher-lijsten is dat je de geocaches op de lijst in tabelvorm kunt bekijken met de mogelijkheid om te filteren, of ze op een kaart kunt bekijken. De tabel geeft informatie weer zoals cachetype, moeilijkheidsgraad, grootte en afstand. Met de filters kunnen gebruikers hun lijst doorzoeken op basis van specifieke criteria en snel de cache vinden waarnaar ze op zoek zijn.

De kaartweergave van BetterCacher Lists toont alle geocaches op de lijst op een interactieve kaart. De kaart kan worden ingezoomd en gepand en het is mogelijk om individuele caches te selecteren om meer informatie te zien. De kaart is vooral handig als je een route plant en wilt zien waar elke cache zich bevindt.

BetterCacher Listen biedt ook een synchronisatiefunctie. Dit betekent dat u uw lijsten op verschillende apparaten kunt synchroniseren. Als u dus een lijst op uw smartphone aanmaakt, is deze ook beschikbaar op uw tablet of computer.

Over het algemeen is BetterCacher Lists een geweldige functie voor alle geocachers die hun caches willen organiseren. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt een schat aan functies die de geocaching-ervaring verbeteren. Probeer het uit en ontdek je omgeving op een nieuwe manier!

image
janole 174 Super Admin
62
Suggestions
68
Finds
799
Logs
view profile

Recent Blog Posts

BetterCacher Lists - the new feature for efficient geocaching

Geocaching with BetterCacher is a great way to find the best geocaches in the world. There are hundreds [...]

What is Geocaching?

Geocaching is an outdoor activity that is becoming increasingly popular. It is a modern form of treasure [...]

What is BetterCacher?

BetterCacher is an online platform specially designed for geocachers. It is a comprehensive service [...]

New: BetterCacher Banner

The Review department took a few days vacation with the Public Relations department and visited Bettercacher-Cache [...]

BetterCacher now officially integrated into c:geo!

Hey BetterCacher Community,

We are proud to announce that BetterCacher is [...]